Beweegmogelijkheden in Anna Paulowna / Breezand

dokev

Lopend meer bewegen.

Iedere 3 maanden start er bij Atletiekvereniging DOKEV een nieuwe cursus lopend meer bewegen! De cursus wordt gegeven op de dinsdag- en de vrijdagavond en is vooral bedoeld voor enthousiastelingen die graag in de buitenlucht actief zijn. Juist de groep (aankomende) sporters die niet (meer) zomaar een paar kilometer kan (hard)lopen is welkom. Het hele programma is ook wandelend te doen. Ook de groep die aansluiting wil vinden op de reguliere trainingen kan meedoen en proeven aan het lopen in verenigingsverband. De doorstroom naar de andere trainingsgroepen is goed geregeld.

slimfit

Aqua Slim Fit

Wil je binnen tien weken je overtollige kilo’s kwijtraken? Op een verantwoorde manier en onder begeleiding van een officiële diëtist en een professionele sportinstructrice ? Doe dan mee met de cursus Aqua Slim Fit bij zwembad Oogduyne te Julianadorp en bij zwembad Den Krieck in Breezand.

De cursus Aqua Slim Fit start begin januari, begin april en begin september ieder jaar.

 

Bootcamp Breezand

Bootcamp Breezand is voor iedereen! Wil jij graag op een sportieve, gezellige en laagdrempelige manier aan je conditie werken? Of gaat je voorkeur uit naar op een sportieve en gezonde manier afslanken? Geen crash dieet maar blijvend je kilo’s verliezen op een verantwoorde manier en onder begeleiding van een officiële diëtist en een personal coach? Start dan nu met Bootcamp Breezand!

Bij Bootcamp Breezand kunt u zowel alleen deelnemen aan de Bootcamp als Bootcamp in combinatie met het volgen van een verantwoord dieet onder begeleiding van de diëtist van diëtistenpraktijk Slim Fit.